Første kvinnekamp på Romssa Arena

Foto: Johannes Brøndbo / iTromso

Sist oppdatert: 14. apr 2023 Skrevet av: Tromsø Idrettslag 2020

 

Lørdag 15.april klokken 13:15 sparkes første kvinnekamp på Romssa Arena i gang. Nylig ble det avgjort at Alfheim Stadion bytter navn til Romssa Arena i samarbeid med Troms Kraft. Jentene tar i mot KIL/Hemne førstkommende lørdag og innvier det nye stadionnavnet med første kvinnekamp som spilles her.

Daglig leder Martin Skogstad gleder seg stort til å komme i gang med kamp igjen. «Det kommer til å bli en ekstra spesiell kamp, siden det er første kvinnekamp med nytt stadionnavn».

Jentene har trent godt i løpet av påsken. De har hatt noen dager fri for å bygge godt med overskudd til ny kampuke. Laget startet opp igjen på mandag og har hatt flere dager med god kvalitet og intensitet på trening.

Assistenttrener Edvard Vassmyr sier følgende om kampen på lørdag. «Det blir en tøff og fysisk kamp, som vi ønsker å diktere med ball. Vi gleder oss til en ny kamp etter påsken og laget er i god fysisk form. Vi skal ha et høyt energinivå og bidra til at publikum skal få se underholdende fotball».

Vil du komme å støtte jentene i en historisk kamp på Romssa Arena, så kan du enkelt kjøpe billetter på: https://til2020.ticketco.events/no/nb/e/1_divisjon_kvinner__til_2020__kilhemne

Vi gleder oss til kamp og håper å se akkurat deg på stadion på lørdag!