ÅRETS FOTBALLFRIVILLIG 2023

 

I høst skal OBOS, Norsk Toppfotball, Toppfotball kvinner og Norsk Ligafotball kåre Årets fotballfrivillig. Kandidater kan nomineres på Fotballfrivillig.no frem til 25.september. Kampanjen Årets fotballfrivillig har to hovedmål: den skal hedre og anerkjenne de som allerede gjør en enorm innsats som frivillige i fotballen i dag, og den skal rekruttere nye frivillige.

Alle er velkomne til å nominere sin kandidat, som kan være en enkeltperson eller en gruppe som har utmerket seg litt ekstra innen frivillighetsarbeidet i norske fotballklubber, enten i en toppklubb i Eliteserie, Toppserien, OBOS-ligaen og 1.divisjon, eller i en breddeklubb i Post Nord-ligaen eller Norsk Topping-ligaen.

Den norske idretten er tuftet på dugnadsarbeid og mange frivillige for å få idrettsaktiviteten til å gå rundt i klubbene. Vi hadde ikke vært der vi er i dag hadde vi ikke hatt alle våre kjære frivillige som stiller opp gjennom utallige timer i kiosken, i garderoben, på vaskerommet og i speakerbua.

Gjerne gå inn på fotballfrivillig.no å avgi din stemme til noen du mener fortjener ekstra oppmerksomhet for den jobben som legges ned i lokalfotballen.

Annonse: