Best mot de beste!

Åsane kommer på besøk søndag

Ingvild Villa

Sist oppdatert: 06. okt 2021 Skrevet av: Pål

 

I hele år har vi vært best mot de beste. Derfor gleder keeper Ingvild Villa seg spesielt mye til søndagens kamp mot Åsane – klubben hun spilte for i tre sesonger, og som nå kjemper om direkte opprykk.

– Det blir spesielt, innrømmer Villa. Hun kom til TIL 2020 midt i sesongen etter tre sesonger i Bergens-klubben Åsane – der hun også var kaptein i forsesongen. Hun har imponert veldig i TIL 2020, og spilte seg umiddelbart til fast plass.

– Ingvild er en kvalitetsspiller fra A til Å, sier trener Øyvind Tjelde Haga.

Høsten er tiden for de kampene som teller alt! «Årets viktigste kamp» kommer på rekke og rad. I 1. divisjon er det tett både i toppen og i bunn, og sesongen har vist at alle kan slå alle. Også kampen i Bergen var superjevn; en av sju sure ettmålstap (seks i serien, en i cupen) denne sesongen.

– Det blir en gøy kamp. Ja, vi er best mot de beste – og det tenker vi være også søndag. De trenger tre poeng for å henge med Røa i kampen om direkte opprykk. Vi trenger tre poeng for å holde oss unna lagene bak. Det blir en skikkelig krig, som vi skal vinne, sier Ingrid Villa.

Kampstart: Søndag klokken 13:30 på Fløya arena.

Billetter til kampen kjøper du elektronisk her