BLI KJENT MED MIDTSTOPPEREN VÅR FRA NAMSOS

 

Namsos er kanskje kjent for sanger som «E6» og «Vinsjan på kaia», men hos oss i klubben så er det en ting vi assosierer med byen nord i Trøndelag og det er midtstopperen vår Vilde Asbøll. Vi har tatt oss en prat med Asbøll etter en fin uke med 3 poeng i banken og klargjøring mot helgas kamp borte i Oslo mot Grei kvinner elite.

Introduksjon

«Vilde Asbøll, 22 år, fra selveste Namsos i Trøndelag. Jeg har bodd i Tromsø siden august 2021 for å spille fotball for TIL 2020 og ja jeg er også singel.»

En funfact om deg selv: 

«Æ digge countrymusikk, med store bokstava.»

En funfact om din roomie (Emma G): 

«Emma finner all sin nye informasjon gjennom TikTok.»

Hvordan vil du beskrive laget med tre ord?

«Laget har et godt samhold. Vi er målrettet og energisk.»

Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord?

«Omsorgsfull. Dedikert. Reflektert.»

Hva er det beste med Tromsø?

«Jeg tror det må være naturen og alle nordlendingene. Det er noe med den humoren og ærligheten nordlendingene har som er ekstremt bra.»

Hva gjør du når du ikke spiller fotball?

«Jeg bor sammen med Senjas dronning Emma Granlind, så hvis det ikke er noen nye realityserie hun prøver å få meg til å se eller vise meg en ny hudpleierutine, så liker jeg å trene og være med venner.»

Hvordan synes du det er å kombinere jobb med fotballen?

«Det går egentlig veldig fint. Jeg jobber for tiden på en barneskole i byen og der er de veldig flinke til å tilrettelegge for hvilke dager som passer best for meg med tanke på treninger og opplegg rundt fotballen. Arbeidsmiljøet på jobb er også veldig bra der, noe som gjør at det er lett å trives.»

Hvordan synes du det er å ha Proffdag en gang i uken?

«Det synes jeg er veldig gøy. Vi får muligheten til å trene to ganger med god kvalitet, hvor laget også er samlet på mer enn kun trening. Dette er veldig bra for samholdet i gruppa. Det blir som en vanlig arbeidsdag, hvor vi faktisk har fri på ettermiddagene og kan gjøre andre ting.»

Hva er dine tanker rundt sesongen så langt og veien videre inn i høstsesongen?

«Det har vært litt varierende resultater de siste kampene. Vi må bare ta en kamp og en uke om gangen, å prøve og gjennomføre de med best mulig kvalitet – for å kunne nå målet og drømmen om opprykk til Toppserien.»

Annonse: