Bli medlem i TIL 2020

Vi trenger deg!

Støtt damefotballen med å bli medlem. Foto: Pål J.

Sist oppdatert: 24. mai 2021 Skrevet av: Pål

 

Vi ønsker deg med på laget. På den måten bidrar du direkte til å styrke jente- og damefotballen i Nord-Norge.

Gjennom regionalt samarbeid med fotballklubber, videregående skoler med toppidrett fotball-linje, UiT Norges arktiske universitet og prosjektet «Fotballjenter i nord» skal vi gi jenter og kvinner i Nord-Norge de samme mulighetene til å spille fotball på toppnivå som gutter og menn.


Slik blir du medlem

Søknad om medlemskap gjøres enklest gjennom Norges Idrettsforbunds nettside Min Idrett (opprett bruker første gang).

Medlemskontingenten, som vedtas av årsmøte er kr 200,- per år. Faktura for ditt medlemskap vil bli tilsendt så snart du er registrert i vårt medlemsregister.

Som medlem i TIL 2020 har du møterett og stemmerett på årsmøtet, som normalt avholdes i mars. Årsmøte legger grunnlag for klubbens virksomhet og styrets arbeid. Ved å delta i årsmøte får du være med på å bestemme og vedta våre prioriteringer, drift og økonomi.

For å ha stemmerett på årsmøtet må du være fylt 15 år, hatt gyldig medlemskap i minst en måned, ha oppfylt medlemsforpliktelser og for øvrig ha sitt forhold til klubben i orden. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt. Alle medlemmer som har stemmerett, er valgbare til tillitsverv i klubben og som representant til ting eller møte i overordnede organisasjonsledd. Tillitsvalgt kan imidlertid ikke samtidig være arbeidstaker i klubben.

Har du spørsmål eller problemer med registrering, ta gjerne kontakt med oss direkte post@til2020.no

Takk for at du ønsker å ta eierskap i TIL 2020!