For en deilig start på høsten!

Cupeventyr, solid spill i serien og Ina på landslaget. Høstjakta har startet bra.

Sist oppdatert: 14. sep 2021 Skrevet av: Pål

 

For en fin start det har vært på høsten. Ina på landslaget, cupmoro og solid spill i både 1. og 2. divisjon. Og vi gir gutta stadig tøffere kamp når vi møter dem i G15.

I cupen fikk vi heftigst mulig motstand i kvartfinalen, med suveren toppserieleder Sandviken. Cupeventyret stoppet i Bergen, med 0-1. Vi hadde muligheter, vi hang med og selvsagt gikk vi for semi’n. Men vi gleder oss over at vi nok en gang viste at vårt høyeste nivå kan matche hvem som helst.

I jenter 19 er vi eneste nordnorske lag igjen, etter at vi slo Grand Bodø 4-0 hjemme. Nå venter Lyn i kvartfinalen 29. september. Gjett om vi skal gi dem kamp!

Landslagene domineres av toppseriespillere. Derfor er det særdeles hyggelig at 17 år unge Ina Birkelund sist helg fikk beskjed om at hun er tatt ut i landslagstrener Hege Riises J19-tropp til samling og turnering i Portugal denne uka. Rått!

I 1. divisjon holdt vi serieleder Røa til uavgjort på hjemmebane, men gikk på årets kanskje sureste nederlag med 0-1 mot Grei – en kamp vi dominerte.

I 2. divisjon fortsetter rekruttene å vise muskler. I helga fikk Hammerfest kjenne på dem. En bunnsolid kamp ble belønnet med 2-0-seier.

Vi gleder oss til resten av høstjakta!