FORTSATT UBESEIRET

Det ble 1-1 og poengdeling mot Klepp. Dermed er vi fortsatt ubeseiret og holer tredjeplass på tabellen.

Klepp to ledelsen på det som så ut som et nokså billig straffespark bare tre minutter før pause. Men bare minuttet etterpå utlignet Vilde Bratland. Hun tok ned et flott innlegg, og plasserte ballen kontrollert i lengste hjørne.

Så godt smakte Vilde Bratland sin scoring, bare minuttet etter at Klepp tok ledelsen Foto: Pål Jakobsen

Vi har god kontroll på kampen i om lag 70 minutter, men fikk ikke flere scoringer tross mange gode muligheter. Særlig var høyresida farlig i dag, og skapte mange muligheter. Klepp yppet seg mot slutten av kampen, men lyktes heller ikke score.

Alt i alt nok en solid kamp, der vi igjen lykkes med å dominere det meste av kampen gjennom eget spill.