Gratis for alle under 16 og studenter – resten av sesongen

Vi mobiliserer for maks trøkk på tribunen!

Vi søker assistenttrener. Foto: Pål Jakobsen

Sist oppdatert: 30. aug 2022 Skrevet av: Pål

 

TIL 2020 inviterer alle som er 16 år og yngre + studenter gratis til alle årets siste hjemmekamper – i grunnserie og sluttspill. Er du trener eller lagleder på et fotball-lag, går også du gratis inn på kampene når du kommer sammen med laget ditt.

TIL 2020 kan bli Nord-Norges neste toppserielag! Tromsø kan ha to lag på øverste nivå i norsk fotball i 2023. Vi håper alle som elsker fotball er med oss i serieinnspurten!

Slik gjør du det
Er du under 16 år eller student, går du inn på vår hjemmeside, til2020.no. Da er du bare et par klikk unna gratisbillett til deg og dine. Der kan ta ut billett med å bruke promokode ung16 eller student22. Er du et lag, skriv hvor mange billetter du ønsker – inkludert trenere og lagledere.

– Da vi inviterte unge jenter gratis til hjemmekamp tidligere i år, var det nesten 500 på tribunen og et kjempetrøkk. Sånt løfter oss på banen. Vi er supermotivert for å gi alt i serieinnspurten; med solid backing fra tribunen har vi en 12. spiller i ryggen som garantert er med å gjøre forskjell, sier TIL 2020-kaptein Ingvild Villa.

Spennende!
– Vi går en kjempespennende sesonginnspurt i møte, som kan ende med både seriemesterskap og opprykk om alt klaffer. Når vi nå inviterer ungdom og studenter gratis til våre kamper, er det både for å få enda mer liv på tribunen, men også fordi vi vet at økonomien til stadig flere familier er blitt vanskelig. Dessuten synes vi det er stas å vise frem til flest mulig den flotte angrepsfotballen våre spillere leverer, sier leder Linda Wilhemsen i TIL 2020.

Artig angrepsfotball
Vi er blant lagene som både scorer mest og slipper inn færrest mål. Et angrepsvillig lag. Det gir oss en fordel når toppkampen er tett. De tre beste lagene har mulighet for opprykk til toppserien. Her kan du kan lese hvordan den kampen er.