HØSTENS FØRSTE ONSDAGSPRAT MED EMMA GRANLIND

 

Høsten er i anmarsj og vi er endelig tilbake med onsdagspraten og i dag har vi fått besøk av Senjas store dronning – Emma Granlind.

Introduksjon

Jeg er 21 år gammel (2002-modell), oppvokst på Senja på selveste Silsand. Har spilt fotball siden jeg var 6 år gammel i både FK Senja, Varden og Fløya. Jeg flyttet til Tromsø i 2018 for å spille med Fløya.

Sivilstatus

«Jeg er singel, ja og hadde ikke takket nei til en kjæreste. Frierbrev mottas med stor takk.»

En funfact om deg selv

«Før kamp så er jeg alltid nødt til å fikse neglene, ta på selvbruning og fikse håret ordentlig. Jeg bruker stortsett minst en halvtime på å fikse håret med gele og tannbørste.»

Beskriv laget med tre ord

  • Samhold, humor, hardtarbeidende

Beskriv deg selv med tre ord

  • Svensk humor, inkluderende og alltid et smil på lur

Hva er det beste med Tromsø, sett bort i fra fotballen?

«Naturen er neste på høyde med Senja og det er så lite og koselig her. Jeg har blitt kjempeglad i Tromsø i løpet av de fem årene jeg har bodd her. Noe av det aller beste må være at jeg bor sammen med Vilde Asbøll.»

Hva gjør du når du ikke spiller fotball?

«Når jeg ikke spiller fotball, så jobber jeg i barnehage. Bruker gjerne noen timer fremfor TV med noen gode realityserier, spesielt Love Island og huskestue. I tillegg ser jeg mye fotball, og da spesielt på favorittlaget Liverpool.»

På tirsdager er det proffdag for jentene hvor dere er samlet hele dagen med to treninger og fullt opplegg. Hvordan synes du det er å ha proffdag?

«Proffdagene er veldig bra og spesielt viktig for hele laget. Det er godt å kun ha fokus på samspillet i gruppa og fotballen. I går var vi på Tromsø sport og eventsenter og hadde kursing i Jiu Jitsu og det var veldig gøy å få et avbrekk og gjøre noe helt annet.»

Hva er dine tanker om sesongen så langt?

Det har vært en veldig spennende og tøff sesong. For oss har det gått litt i bølgedaler. Vi startet veldig bra og har hatt en del resultater som har buttet imot oss i det siste. Høsten kommer til å bli veldig spennende, med tanke på topp fire og sluttspill. Vi har hatt en del utskiftning i laget og flere nye inn i gruppen. Det er forfriskende å få inn nye spillere, noe som gjør at det blir større konkurranse i spillergruppa og det tror jeg er bra. I tiden fremover vil det være viktig å spille de inn i laget og bli en del av kulturen vår her på Romssa.

Lørdag er det ny hjemmekamp på Romssa arena, hvor vi møter ØHIL – hva tenker du om denne kampen?

Det blir absolutt godt å spille kamp på Romssa arena igjen. Vi skal gjøre alt for å vinne og det er alltid gøy å spille hjemmekamper. Det er ingen tvil om at det ikke skal være lett for ØHIL å komme nordover til oss. Jeg håper så mange som mulig kommer å ser på oss.

Hør på Emma å møt opp på Romssa Arena 15:00 for å se jentene i den første hjemmekampen for høstsesongen! 

Annonse: