Ina Fuglås med proffkontrakt ut 2025

Fannrems store datter med proffkontrakt ut 2025.

Ina Hoff Fuglås kom til Tromsø og TIL 2020 på vårsesongen i 2023. Etter ett år i klubben, så har hun endelig signert sin første proffkontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen. 

"Først og fremst så viser denne kontrakten at klubben har tro på meg som fotballspiller og samtidig ønsker å satse på unge spillere. Det er godt å få den tilliten, fordi det gir svar på at det arbeidet man har lagt ned blir lagt merke til", forteller Ina om kontrakten. 

Ina går for tiden på 2.året på Norges Toppidrettsgymnas og har en tilrettelagt hverdag i sammenheng med at hun er fast med i A-troppen i klubben. Ina trekker frem Sara Johansen som en viktig bidragsyter for at hverdagen med skole og trening går så sømløst som mulig. 

"Sara bidrar godt til utviklingen på tvers av skolehverdagen i NTG og i treningshverdagen og har ansvar for at det går an å kombinere på best mulig måte. Den gode tilretteleggingen som er mellom skole og klubb gjør det lettere å nå målene som både jeg personlig har satt meg og laget som helhet". 

Seriestart nærmer seg med stormskritt. Ina og resten av A-jentene reiser til Bergen førstkommende fredag for å starte 1.divisjon 2024 mot FK Fyllingsdalen på lørdag. 

"Det blir deilig å komme i gang med seriespill igjen. Hele laget er giret og klare for seriestart. Ikke minst blir det godt å begynne og spille tellende kamper igjen. Jeg håper selv at jeg kan bidra med både målpoeng og være en generell god bidragsyter i kommende sesong", sier Ina om seriestart til helgen. 

Se første seriekamp her!

Annonse: