INA HOFF FUGLÅS PÅ J18 LANDSLAGET!

 

Klokken 14:00 kom budskapet fra NFF om at vår egen Ina Fuglås er tatt ut på J18-landslaget. Ina kom inn i TIL 2020 i april, fra Rosenborg kvinner. Bengt Sæternes og J18-landslaget skal møte Portugal i to privatlandskamper i september. Kampene blir spilt i Portugal 20 og 24. september. Ina er en spiller med gode basisferdigheter, x-faktor i både energi og en god trøkk i spillet. Hun har bidratt godt i spillergruppa siden hun kom og har alltid et smil på lur.

«Det var veldig gøy å få den beskjeden. Det er jo alltid gøy å få muligheten til å være med på landslagssamlinger og spille landskamper. Det gir ekstra motivasjon når man får bekreftelse på den jobben man legger ned i klubbhverdagen. Jeg er veldig takknemlig for alle folkene i og rundt TIL2020 som har vist tillit til meg som spiller og som legger til rette for at jeg skal få en best mulig treningshverdag.», sier Fuglås selv om uttaket.

Ina startet 2.året på NTG nå i høst og sportssjef Brede Gjestvang sier at det er nettopp dette de jobber mot på NTG og at det er gøy med en ny landslagsspiller i rekkene. Det er den fjerde landslagsspilleren på litt over ett år og det er både positivt og gøy å se at de tar steg hos oss både i skolesammenheng og i klubb.

Hovedtrener Emil Inauen sier dette om uttaket «Vi er veldig stolte av Ina, det betyr mye for oss som klubb og det viser at man kan utvikle seg godt her i klubben».

Vi er stolte av trønderen vår og ønsker henne masse lykke til på landslagssamlingen!

Annonse: