Kjetil ny assistenttrener på A-laget

Kjetil Warholm

Sist oppdatert: 31. des 2021 Skrevet av: Pål

 

Kjetil Warholm er ansatt som ny assistenttrener på A-laget. 31-åringen har bakgrunn som hovedtrener for FK Senja i 2. og 3. divisjon i fem år, der han også har vært spiller.

– Vi er veldig glad for at Kjetil takket ja til oss. Han er faglig dyktig, har erfaring fra gamet og vil bringe inn ny kunnskap i teamet. Vi har hatt gode samtaler og Kjetil vil komme inn å bidra til at vi skal ta nye steg og kunne bygge videre på prosjektet i TIL 2020, sier hovedtrener Øyvind Tjelde Haga.

 
Warholm (31) er ansatt i en 50 prosent stilling, og vil være på plass hos oss like etter nyttår.
– Etter fem fantastiske sesonger i Senja trengte jeg nye utfordringer. Da TIL 2020 tok kontakt var jeg ikke i tvil om dette er ett prosjekt jeg ønsket å være med på. Jeg er spesielt imponert over rammene rundt laget. Ting fremstår veldig profesjonelt og det er dyktige personer i klubben som man kan lære mye av. Nå gleder jeg meg til vi starter oppkjøringen og håper jeg kan bidra til enda bedre prestasjoner på banen, sier Kjetil Warholm.
Brede til rekruttlaget
Samtidig har Brede Gjestvang bestemt seg for å bruke sin tid på talentutvikling og rekruttlaget i TIL 2020. Han har vært assistenttrener på A-laget i 2020-sesongen.
– Jeg brenner for å arbeide med unge spillere. Å få arbeide tettere med våre rekrutter også i treningshverdagen, er også en bedre kombinasjon med jobben min som trener og lærer ved NTG, sier Gjestvang. Han fortsetter i samme stillingsbrøk som i dag (50 prosent), og skal også ha administrative oppgaver knyttet til A-laget.