– Nå er alle kamper en cupfinale

Mali håper på solid publikumsstøtte søndag

Mali Trøan har stått midt i TIL 2020-jubelen gjennom hele sesongen.

Sist oppdatert: 13. okt 2022 Skrevet av: Pål

 

Divisjonskollega Åsane er neste steg i kampen om en toppserieplass. Mali Trøan forventer en tøff og fartsfyllt kamp på Alfheim søndag.

Kampstart klokken 13:30.

Sist helg hadde Mali en scoring og en målgivende i bortekampen mot Røa. Mot Åsane møter løpsmaskinen på topp en tøff motstander. I serien var vi det eneste laget som tok poeng fra Åsane på bortebane, hjemme har vi et surt 0-1-tap å revansjere.

Tent gjeng!

– Det blir tøft! Vi har spilt to jevne kamper mot Åsane tidligere i sesongen, og vet at de er et godt lag. Hver kamp nå er en «cupfinale» og teller like mye. Når vi spiller den TIL-fotballen vi er god på, er vi alltid god nok for tre poeng. Søndag går en meget tent og ambisiøs gjeng ut på Alfheim-matta, sier Mali Trøan.

Andre runde i sluttspillet, sist helg, viste at kampen om de fem toppserieplassene blir superjevn. Både Åsane og vi vant. Alle virker å kunne slå alle.

Viktig støtte fra tribunen

– Derfor er publikumsstøtten ekstra viktig. Det er ingen klisjé å si at tribunen er vår 12. spiller. Vi håper på masse folk og masse lyd, sier Trøan.

Og minner om at alle under 16 år (promokode: ung16) og alle studenter (promokode: student22) går gratis inn. Også aldersbestemte fotballlag kan benytte promokode ung16 for trenere og lagledere.

Billetter kjøper du ved å trykke her.

Mali Trøan har, i likhet med resten av laget, hatt en solid sesong. Trøan står bokført med ni scoringer til nå i år.

Underholdende

– Vi er et lag med ulike kvaliteter, som utfyller hverandre godt. Vi har et godt grunnspill, og har spilt underholdende angrepsfotball, som vi har lyktes veldig godt med. Det har vært en artig sesong, og det beste står fortsatt igjen, sier Mali Trøan.