Nå slår vi nedenifra

Foto: Sportinord

Sist oppdatert: 14. okt 2022 Skrevet av: Pål

 

Hovedoppgaven når Arna Bjørnar kommer til Alfheim søndag, blir å opprettholde et høyt nivå gjennom hele kampen.

Trener Øyvind Tjelde Haga er klar:

– Vi har i alle sluttspillkampene vist at vi har nivået inne. Så er det kortere perioder som ødelegger totalprestasjonen for oss. Vi vet at vi er god nok til å matche alle; og vi er sterk i troen på at vi skal gjøre en god prestasjon i 90 minutter mot Arna Bjørnar, sier TIL 2020-treneren.

Ni poeng igjen å kjempe om!

Det er et godt organisert lag som gjester Alfheim søndag. Arna Bjørnar er full av rutine for denne type kamper og har gode spillere med stor offensiv vilje. Sluttspillfasiten for Bergens-laget så langt er to seire (mot LSK kvinner og Røa) og to uavgjorte (mot Lyn og Åsane)

– Vi kan ikke si annet enn at det er vi som slår nedenifra nå. Arna Bjørnar er et lag vi kan vinne mot, og etter 14 dager landslagspause gleder vi oss skikkelig til kamp igjen på søndag. Det er fortsatt ni poeng igjen å kjempe om, og jeg håper at også publikum er med oss i kampen om dem, for nå trenger vi vår 12. spiller, sier Haga.

Biletter kjøper du her.

Husk:

  • Ungdom under 16 går gratis. Det gjør også trenere og støtteapparat til aldersbestemte fotballag. Bruk promokode: ung16
  • Studenter går gratis. Bruk promokode: student22.