Nora Hegg tatt opp i A-stallen

Nora Hegg (19) er tatt opp i A-stallen. Foto: Pål Jakobsen

Sist oppdatert: 07. jan 2023 Skrevet av: Pål

 

Nora Hegg er tatt opp i A-stallen. En allsidig spiller, med sterke offensive egenskaper.

18-åringen gjorde 6 scoringer for rekruttlaget i 2022, og har også markert seg med flere fine innhopp for A-laget i 1. divisjon.

– Dette har vært et mål lenge. Det kjennes veldig godt å komme hit, og jeg er veldig motivert for å utvikle meg videre i TIL 2020.

Vokst opp i Alta

Nora er vokst opp i Alta, og har tråkket sine barne- og ungdomsfotballsko i Bossekop. Allerede i 2019 ble hun tatt opp på klubbens A-lag, og kvitterte med 4 scoringer på 8 kamper. I rekruttlagets serieåpning sist sesong, mot nettopp gamleklubben, slo hun an tonen med hattrick – i en kamp hun egentlig ikke skulle spille på grunn av sykdom.

– Nora er en spennende spiller som har hatt en fin utvikling, og som har glidd lett inn i gruppa. Hun har kvaliteter både i sitt offensive og defensive spill, og er en spiller med stort potensiale, sier Jonas Johansen. Sammen med Kjetil Warholm leder han A-lagets treninger inn til ny trener er på plass.

Følger egen strategi

TIL 2020 har som grunnleggende strategi at vårt eget rekruttlag, men også andre klubber i regionen, skal være vår hovedkilde for rekruttering av nye spillere. Nora Hegg går derfor inn i rekken av mange unge spillere som bare i løpet av det siste året er tatt opp i A-stallen.

– Den sterke satsingen til TIL 2020 er veldig spennende, og jeg er helt sikker på at vi skal markere oss også i årets 1. divisjon, sier Nora Hegg.