Ny spiller fra RBK

...og Marie på utlån til Amazon

Sist oppdatert: 16. aug 2021 Skrevet av: Pål

 

Vilde Asbøll (20) er klar for TIL 2020. Den 20 år gamle forsvarsspilleren kommer fra Rosenborg, og blir den tredje spilleren klubben henter fra trønderne. Samtidig har Marie Aspenes og TIL 2020 blitt enige om en utlånsavtale ut sesongen til divisjonskollega Amazon Grimstad.

Vilde Asbøll var med på en treningssamling i Lakselv for to uker siden. Hun er allerede på plass i Tromsø, og med i kamptroppen i cupkampen mot Bossekop 17. august.
– En anvendelig forsvarsspiller som gir oss nye muligheter. Vilde er trygg med ball, smart og har solid fysikk. Hun har glidd raskt inn i laget, sier trener Øyvind Tjelde Haga.
Keeper Marie Aspenes (22) er samtidig klar for Amazon Grimstad, som kjemper i toppen av årets 1. divisjon. Hele fire keepere kjemper om plassen i TIL 2020. Bak jager ambisiøse rekruttkeepere.
– Vi er heldige som er usedvanlig godt skodd på keeperplass. Marie har vært vårt førstevalg i hele vårsesongen, og stått godt. Nå er kampen om keeperplassen skjerpet, og Marie ønsker å utfordre seg i Amazon Grimstad. Vi ønsker Marie lykke til i ny klubb, sier Tjelde Haga.