ONSDAGSPRATEN MED ELEA JOHANSEN!

 

Dagen før nasjonaldagen har vi tatt oss en prat med Elea Johansen!

Introduksjon: 

Elea Johansen, 16 år. Jeg spiller indreløper og har spilt 2 år i TIL2020, før jeg tok overgang hit så spilte jeg i Hamna.

En funfact om deg selv:

«Æ elske isbading»

Beskriv laget med tre ord: 

  • Målrettet
  • Dedikert
  • Samlet

Hva er det beste med Tromsø?

Det er hvertfall ikke været. Neida, med det må være de gode folkene og samholdet som er i byen.

Hva gjør du når du ikke spiller fotball?

Jeg går 1.året på NTG fotball jenter her i Tromsø. «Hvis Emil ikke skal høre dette så står jeg mye slalåm og går gjerne en fjelltur her og der, men hvis han lurer så ligger jeg bare hjemme å restituerer.»

Hvordan synes du det er å kombinere skolegang på NTG med fotballen?

Det går bra å kombinere skolegangen og fotballen. Jeg er veldig heldig med måten NTG tilrettelegger skolearbeidet i forhold til fotballen.

Tirsdager er det Proffdag for jentene, hvor dere er samlet hele dagen med to treninger og fullt opplegg. Hvordan synes du det er å ha en slik dag i uken?

Proffdagene synes jeg er veldig bra, med tanke på kombinasjonen av de to øktene vi har + videoanalyse av tidligere kamper og at vi spiser lunsj sammen hele gruppa. Tirsdag var vi så heldig å få servert lunsj hos Egon i byen. Generelt sett så synes jeg det er bra å få muligheten til å kun fokusere på fotballen, både gjennom treningene men også ved det teoretiske og de mentale øktene vi har i løpet av disse proffdagene.

Hva er dine tanker rundt sesongen så langt?

Vi har hatt en god start på sesongen og jeg tenker at hvis vi fortsetter den gode jobben og utvikler oss videre i sesongen, så kan målet vi har om opprykk realiseres.

Vi har hatt en god start på sesongen, hva tror du er de viktigste faktorene for det?

Jeg tror at de faktorene som spiller mest rolle er at jentene sammen med trenerne optimalt utbytte av treningene og at vi sammen har et bra fokus og nivå i treningshverdagen.

Hvilke planer har du på nasjonaldagen?

Jentene i klassen skal møtes til frokost, før turen går videre til borgertoget sammen med jentene på laget og resten av trenerne/administrasjonen. Etter det skal jeg nyte dagen med familiemiddag.

Har du en oppfordring til folket i Tromsø?

Den eneste oppfordringen jeg har er at flest mulig i byen skal komme på kamp – førstkommende søndag på Romssa Arena – 14:00!!

 

 

Annonse: