Revansjesugen etter tøff sluttspillstart

Sist oppdatert: 16. sep 2022 Skrevet av: Pål

 

Røa venter når vi søndag tar neste steg i sluttspillet. Vi sender en revansjesugen gjeng til Oslo.

Sluttspillet sist helg startet tøft, med 0-4 allerede til pause.

– Men vi viste god moral og løftet oss solid. I største del av kampen er vi minst like god som LSK. Selv om scoringer naturligvis avgjør fotballkamper, viser statistikken at vi hadde ball like mye som LSK, hadde flere pasninger – og har nivået inne, sier trener Øyvind Tjelde Haga. Han forventer en ny tøff kamp i Oslo. Røa vant ikke én eneste kamp i i årets Toppserie, og endte suverent sist med tre uavgjorte kamper. I sluttspillet startet de overbevisende, med 5-0 over Åsane.

– Vi møter et fysisk robust lag som er direkte i spillestilen. Jeg tror det blir en fysisk batalje, men det har vi forberedt oss godt på, sier Tjelde Haga.

Et ærlig svar

Hele laget er skikkelig revansjesugen etter åpningskampen mot LSK sist helg. Da rant det inn fire scoringer i løpet av et knapt kvarter.

– Et ganske brutalt og ærlig svar på at vi på dette nivået blir straffet hardt for feil vi oftest blir tilgitt for i 1. divisjon. Her er det et nivå opp i forhold til hva vi er vant til. Kampen sist helg og den siste treningsuka har vært en god og har kalibrering oss. Jeg har god tro på at vi skal gjøre en god prestasjon mot Røa, sier TIL 2020-treneren.

Mange poeng å kjempe om

Etter helgens kamp er det fem kamper, og 15 poeng å kjempe om, igjen. De fem beste av åtte lag spiller i Toppserien neste år. Nummer seks spiller kvalifisering mot vinneren av sluttspillet i 1. divisjon, mens de to siste spiller i 1. divisjon i 2023.

Våre gjenstående sluttspillkamper spilles slik:

  • 18. september: Røa – TIL 2020, klokken 15:00
  • 25. september: TIL 2020 – Åsane, Alfheim stadion klokken 14:00
  • 2. oktober: Avaldsnes – TIL 2020, klokken 15:00
  • 18. oktober: TIL 2020 – Arna Bjørnar, Alfheim stadion klokken 14:00
  • 23. oktober: TIL 2020 – Kolbotn, Alfheim stadion klokken 14:00
  • 30. oktober: Lyn – TIL 2020, klokken 13:00