RIKKE HAR SIGNERT FOR OSS

 

Vi har denne uken signert Rikke Fleisher Nedreaas. 21-åringen kommer fra LSK Kvinner, der hun sist sesong gjorde 16 scoringer på like mange kamper for klubbens andrelag.

– Jeg kommer til Tromsø fordi de har en sterk toppfotballsatsing. Det klubben har prestert på kort tid, er imponerende. Jeg gleder meg virkelig til å bli en del av den satsingsgruppa, sier Nedreaas.

Hun er på plass i Tromsø når oppkjøringen mot ny sesong starter like over nyttår. I Tromsø skal hun kombinere satsing i TIL 2020 med juss-studier.

Rikke har én sesong i LSK Kvinner bak seg, og spilte før det to sesonger for Grei Elite i 1. divisjon. 21-åringen er først og fremst tiltenkt en spissrolle. Med sin styrke og tunge skudd, utfyller hun en allerede målfarlig angrepsrekke  i laget.

– Både apparatet rundt klubben og det gode miljøet i spillergruppa imponerte meg da jeg var på besøk i november. Det skal bli moro å komme til Tromsø, og bidra til at klubben tar ytterligere steg. Og så vet jeg jo at jeg kommer til en flott by, som solid backer satsingen i TIL 2020, sier Rikke Fleischer Nedreaas.

Jonas Johansen er den som har har hatt dialogen med Rikke underveis.

– En svært ambisiøs og treningsvillig spiller. Hun gled rett inn i den bra gjengen vår og imponerte under et tre dagers treningsopphold, og det var aldri tvil hos oss om at vi ønsket å signere henne, sier Johansen

Annonse: