Sarah Klotz klar for TIL 2020

Fra St-Etiénne i Frankrike til Tromsø og TIL 2020.

Sarah Klotz er klar for TIL2020. Østerrikeren har signert kontrakt med TIL 2020 ut 2024-sesongen. Hun kom fra St-Etiénne i Frankrike som spiller i den øverste ligaen for kvinner.Hun er en ving og backtype som kommer til å bidra masse for oss denne sesongen både på og av banen.

Den samlede pakken med et profesjonelt treningsopplegg, et kjent miljø og muligheten til å kombinere dette med utdanningen min med jobben i akademiet.

— Sarah Klotz

I tillegg til å spille for TIL2020, så er hun ansatt i en 25% stilling hos akademiet i TIL som fysisk trener. Her skal hun hjelpe til med den fysiske treningen rundt G17. Hun har tatt en bachelor i sport science, samtidig som hun har spilt fotball og jobbet som fysisk trener for utviklingsavdelingen til den sveitsiske toppklubben FC Luzern. 

- Jeg er veldig glad for å få muligheten til å spille i TIL2020. Den samlede pakken med et profesjonelt treningsopplegg, et kjent miljø og muligheten til å kombinere dette med utdanningen min med jobben i akademiet. Jeg håper selv at jeg kan hjelpe klubben til en vellykket sesong med egen innsats, sier Sarah selv om overgangen. 

Annonse: