Skulle ikke spille – scoret hat-trick

Nora Hegg har gjort sitt første av dagens tre scoringer. Foto: Pål Jakobsen

Sist oppdatert: 03. mai 2022 Skrevet av: Pål

 

Nora Hegg skulle egentlig ikke spille serieåpningen mot Bossekop/Alta, men endte opp hattrick i 4-0-seieren. Rekruttlaget fikk også æren av å være de første som spilte kamp i våre nye drakter – og gjorde skikkelig heder på dem.

– Jeg har jo vært syk, så egentlig skulle jeg ikke spille. Så bestemte vi oss for å prøve og se om det gikk – og det gikk jo ganske bra. Helt enormt artig, sier Hegg – som spilte samtlige 93 minutter. Aldri før han hun scoret tre mål i seniorfotball. I hele fjorårsesongen stoppet midtbanespilleren på en scoring.

– Nesten litt vanskelig å forstå. Og jeg som også har vært plaget av skader, humrer 17-åringen. Som ble gratulert fra alle kanter.

Serieåpningen startet i frisk snøvær på Fløyabanen. I en tung førsteomgang, sikret debutant Madeleine Susann Pettersen 1-0 til pause. Etter hvilen satte hjemmelaget inn et høyt og intenst press, og overtok hjemmelaget det meste av spillet.

– En veldig fin gjennomføring der vi forholdt oss til kampplanen og spilte slik vi ønsker å gjøre. I dag er vi veldig fornøyd med prestasjonen til samtlige spillere, og naturligvis at vi lager fir mål. En flott start på sesongen, sier trener Edvard Vassmyr.

Jubel i nye drakter
Myyyye vær i føste omgang