Sommerferie på jentene

Sist oppdatert: 04. jul 2023 Skrevet av: Tromsø Idrettslag 2020

 

Søndag 2.juli spilte vi siste seriekamp før sommerferie og Sandra Simonsen spilte sin siste kamp for oss. Vi tok imot Klepp Elite på Romssa Arena og kampen endte 1-1 etter en scoring av Mali Trøan i det 81 minutt. Nå er det fullt fokus på å restituere i sommer, før vi starter opp i slutten av juli.

«Vi i trenerteamet er veldig fornøyd med spillergruppen og stolt over innsatsen de har gitt tross den høye belastningen med litt for få spillere i stallen. I løpet av våren har vi hatt en fin fotballutvikling og vi er trygge med ball i kamp. Det blir godt og viktig for å hele teamet og ta ferie for å koble helt av» sier hovedtrener Emil Inauen om sine første måneder i klubben.

Det er alltid vemodig å takke av spillere og Sandra Simonsen har vært med i toppfotballen siden hun var 16 år. Hun har tangert 221 kamper med 83 mål til sammen i Fløya og TIL 2020. Hun har litt av en karriere å se tilbake på. Sandra har bidratt med enormt mye i klubben og viser at man kan satse på fotball som jente langt nord i landet også. Hun har vært en bauta i laget, med mye rutine og gode kvaliteter på og utenfor banen.

«Årene i Tromsø har vært helt fantastisk fine og jeg har opplevd enormt mye gjennom fotballen. Det aller beste har vært de gode vennskapene som er blitt til, og utenom det så er det beste den interessen rundt kvinnefotballen og den økte profesjonaliseringen både nasjonalt og internasjonalt», sier Sandra om årene i toppfotballen.

Slik tabellen er nå så ligger vi på 3.plass med 24 poeng. Mobiliseringen inn mot de siste 5 serierundene er i fokus og vi gleder oss til å starte opp igjen med kamper i august. Første kamp etter ferien er borte mot Hønefoss og neste gang vi møtes på Romssa Arena er 26.august hvor vi da spiller mot Øvrevoll Hosle.

God sommerferie fra Tromsø!