Spennende høstsesong for rekruttene

Kjemper om seier i 2. divisjon

Hektisk og artig høstsesong også for Rebekka Pettersen og rekruttene - som kjemper om avansement i NM-cupen og om topplass i 2. divisjon. Foto: Pål Jakobsen

Sist oppdatert: 30. aug 2022 Skrevet av: Pål

 

Rekruttlaget vårt åpnet høstsesongen med 3-2-seier over Bossekop Alta sist søndag. Med det henger de med i kampen om seriegull. Vårt J19-lag har også NM-cupen som fin motivasjon: Der møter de Lyn i Oslo i kvartfinalen.

Tidspunkt for kvartfinalen er ennå ikke satt opp.

– Vi er en liten, men sammenspleiset gjeng. Det er jenter som vil mye, har stor treningsvilje og som hele tiden tar nye steg, sier trener Edvard Vassmyr.

Mange av spillere på rekruttlaget har fått prøve seg på A-laget de siste ukene. Mange på trening, noen i kamp. Og de har markert seg positivt. Nora Hegg er den siste fra rekruttlaget som har fått spilletid for førstelaget, i høst. Blant annet kom hun inn og skaffet straffespark i seriekampen mot Grand Bodø.

– Det er artig at unge spillere tar steget fra vårt eget rekruttlag. Det er et klart mål for klubben at det skal skje, men det er på ingen måte en selvfølge at det skjer. Nåløyet for å få spilletid på øverste nivå, blir tøffere og tøffere. At vi lykkes, viser at vi gjør noe rett, sier Vassmyr.

Tabell for 2. divisjon finner du ved å trykke her. Per 30. august holer vi andreplassen.

Våre kamper i høstsesongen er:

  • 4. september, hjemme mot Porsanger klokken 15:00
  • 14. september, hjemme mot Polarstjernen klokken 18:15
  • 25. september, hjemme mot Skarp klokken 14:00
  • 2. oktober, borte mot Senja/Finnsnes klokken 16:00
  • 9. oktober, hjemme mot Kirkenes/Bjørnevatn/Hesseng klokken 14:00

Alle hjemmekamper spilles på Fløya arena.