Takk for i år!

Seriemester 1. divisjon - toer i 2. divisjon - fire på årets lag - rubbel og bit i kåringen av årets spillere og trener

Sist oppdatert: 08. nov 2022 Skrevet av: Pål

 

Takk for i år! Det ble litt av en sesong.

  • Seriemester!
  • Årets trener: Øyvind Tjelde Haga
  • Årets spiller: Sandra Simonsen
  • Årets unge spiller: Ina Birkelund
  • Best på spillerbørsen: Sandra Simonsen
  • Fire spillere på årets lag.

Rekruttlaget

I 2. divisjon leverte rekruttlaget en superjevn sesong, og endte til slutt nummer to. En enorm prestasjon av våre unge spillere og apparatet rundt laget. Veldig mange har også gjennom sesongen fått prøve seg på A-laget: Noen i kamp – flere på trening.  Det gror godt, og vi holder på målsetningen om å være et lag som legger til rette for ambisiøse spillere i landsdelen.

Toppserien glapp med knappest mulig margin, i aller siste runde. Det er kjipt, men det lever vi som ung klubb greit med. De prestasjonene som er gjort på og utenfor banen denne sesongen er blitt lagt merke til i hele fotball-Norge.

Offensiv og underholdende

Vi har etablert vårt eget spill, som kjennetegnes av en offensiv og underholdende fotball, med stor fart i lengderetningen. Samtidig har vi klart å stenge døra bak. Gjennom sesongen har vi vist at vi både kan spille jevnt med, og også vinne over de aller beste. Det har et entusiastisk publikum satt pris på: Takk til dere! Og til alle frivillige!

Samtidig ser vi at jente- og damefotballen i regionen blomstrer skikkelig. Gjennom Fotballjenter nord har vi fått besøke jenter som elsker fotball i hele landsdelen.

Spennende 2023

Vi er allerede i gang med forberedelsene til neste sesong, som vi skal møte med forsterket offensivitet. Mye spennende skjer – det er masse å glede seg til. Som klubb har vi en fin dialog med TIL og framtidig organisasjonsform. I dag er vi to egne klubber, men under samme merkevaren. Det er fortsatt ikke klart hvordan fremtiden blir, men i 2023-sesongen er vi fortsatt TIL 2020.

Vi ses i 2023!