TAKK FOR SESONGEN 2023!

 

Fotballsesongen for 2023 er vel gjennomført med topplassering på det nest øverste nivået i norsk kvinnefotball. På papiret er klubben det tolvte beste kvinnelaget på nasjonal grunn. Dette er viktig å ta med seg videre.  Jentene har kjempet iherdig gjennom en lang sesong og til siste slutt for drømmen om toppserien i 2024, men det glapp på målstreken. Likevel ser man tilbake på sesongen med stolthet og enormt mange fine minner sammen som lag og som klubb. Nå venter det en velfortjent fotballferie før jentene kommer tilbake for oppkjøring til sesongen 2024. 

Ser vi tilbake på sesongen 2023, så ser man tilbake med stolthet. Vi har spilt attraktiv og fremoverrettet fotball på banen – med gode resultater samlet sett. Vi har snudd et sluttspill til vår favør og vist til alle rundt hva som bor i jentene på laget. Vi har vært ute i landsdelen og jobbet med prosjektet «Jenter i Nord» i samarbeid med Sparebank 1 Nord-Norge, for å utvikle både trenere og jenter i regionen vår. Vi har vært ute i breddeklubbene i Tromsø og vært mentorer for unge jentelag. Jentene er store forbilder for de unge jentene rundt om i byen og i distriktet. Vi lanserte nye rosa tredjedrakter i samarbeid med Kreftforeningen for å rette fokus mot rosa sløyfe aksjonen. Vi har vist at fotballen betyr mer enn bare 90 minutter på banen og jentene har stilt opp på alt selv med fulltidsstudier, fulltidsarbeid og et liv på siden av. Det har vært en innholdsrik sesong både på og utenfor banen. 

Fotball er følelser, uten tvil. Det er lidenskap. Det er samhold. Det kan være euforisk til tider og det kan være dysforisk. Det er gledestårer og det er skuffende tårer. Fotballen kan være enormt brutal til tider og den kan være det beste man har følt på. Dette er noe av det fine med idretten generelt sett, at det betyr så mye for alle som deltar. Hvis det ikke har satt i gang dette spekteret av følelser, så ville vi ikke drevet med det. Følelsesspekteret i sesongen 2023 har vært innholdsrikt og når det på målstreken glipper, så sitter man igjen med en skuffende følelse på at man ikke klarte det målet man hadde satt seg for sesongen. Allikevel er det en følelse som trumfer i klubben og det er at alle er enormt stolte av den jobben som er lagt ned av både spillerne, trenerne og administrasjonen. Det er en gjeng som gjør alt i sin makt for å utvikle seg og hver eneste dag bli bedre som fotballspillere og som fotballklubb. Vi vinner sammen, vi taper sammen og vi går gjennom alt som et samlet lag hvor alle heier på hverandre. Det skal vi fortsette å gjøre i 2024. 

Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre samarbeidspartnere som har vært med oss gjennom året, alle supportere som har møtt opp på kamper og alle som har fulgt med gjennom 2023!

Annonse: