To rekruttjenter opp i A-troppen

Sist oppdatert: 24. jan 2024 Skrevet av: Tromsø Idrettslag 2020

 

Madelen Pettersen og Kaija Skjelstad er blitt tatt opp fast i A-troppen i forkant av 2024-sesongen. Begge to har gått gradene på rekruttlaget til NTG her i Tromsø og har utmerket seg på A-laget sine treninger gjennom høsten 2023 og oppstarten nå etter nyttår.

  • Madelen er veldig dedikert i treningsarbeidet og det er nok hennes største styrke. Hun har gått hele utviklingsløpet hos oss i NTG og tatt de riktige stegene for å komme dit hun er nå. Jeg er helt sikker på at hun bare kommer til å ta nye steg i den nye hverdagen med A-troppen, sier sportssjef på NTG jenter Brede Gjestvang.

Kaija går første året på NTG og til tross for sin unge alder så har hun allerede fått vist seg godt frem med A-jentene og tatt den plassen hun fortjener i spillergruppen.

  • Hun har gått hele NTG-U stiger og har hospitert hos TIL 2020 rekrutt gjennom hele ungdomsskolen. Hun har alltid tatt de stegene som er blitt krevd av henne og har en enormt god fotballforståelse, forteller Brede.

Det er fantastisk å se at unge lokale spillere utvikler seg godt gjennom både breddeklubbene de kommer fra og videre oppover i systemet gjennom NTG og TIL 2020. Rekrutt-trenerne har gjort en god jobb med å utvikle spillerne opp i A-troppen og jentene blir gode forbilder for klassekameratene sine og de yngre generasjonene som kommer etter.