Uavgjort og fortsatt tabelltopp

Stina Kollstrøm Pedersen sikret 1-1 med et pent volleyskudd. Foto: Lars Christian Hansen

Sist oppdatert: 08. mai 2022 Skrevet av: Pål

 

Det er bare noen uker siden Stina Kollstrøm Pedersen tok overgang fra Hamna – lørdag gjorde 15-åringen sin første scoring i TIL 2020 og sikret uavgjort i toppoppgjøret mot Polarstjernen i 2. divisjon.

Med det holder vi oss på øverste linje på tabellen etter to serierunder, med like mange poeng som Polarstjernen.

Vakker scoring

Scoringen til Stina var av det vakre slaget. Synne Kvernberg river seg løs med stor fart på kanten, legger pasningen perfekt til Stina som på hel volley bredsider ballen i mål.

– En nydelig scoring. Og viktig, rett før pause. Kjempekamp av Stina, og veldig artig å se at unge spillere finner seg så fort til rette i laget vårt, sier trener Edvard Vassmyr. Da lagene tok pause var stillingen 1-1, etter en tidlig straffescoring for hjemmelaget. Det resultatet stod seg kampen ut.

Stolt!

– En tøff kamp mot solid og rutinert motstand. Men jeg er stolt av hvordan våre jenter løser oppgaven. De tør og vi prøver å gjøre vårt spill gjennom hele kampen. Tidvis lykkes vi også veldig godt. Det er fint å se, sier Vassmyr – som skryter voldsomt av hvordan hans unge lag ble tatt i mot.

– Den gjestfriheten vi alltid møter hos Polarstjernen er enestående. De henter oss, kjører oss – til og fra flyplass og hotell, i egne privatbiler. De hjelper til med alt. Det er veldig trivelig å komme dit og spille kamp, sier TIL 2020-treneren.