VELKOMMEN CHRISTER!

 

Ønsk velkommen til vår nye hovedtrener for rekruttjentene Christer Johansen!

Han er kommet inn som hovedtrener på TIL2020 rekrutt og i tillegg jobber han som fotballtrener på NTG Tromsø fotball jenter. Ellers studerer han idrettsvitenskap på andre året ved Universitetet i Tromsø.

Christer (24) kommer fra Fløya idrettsforening hvor han var assistenttrener for A-lag herrer. Han er en ung og lovende fotballtrener som har sine røtter fra Trondheim. Han har en lang fotballkarriere bak seg tross sin unge alder og har blant annet spilt i Heimdal, RBK, TIL, Raufoss, Strindheim og Fløya. Fotballskoene måtte legges på hylla på grunn av en rekke kraftige hjernerystelser.

Hva er dine tanker om den nye jobben?

«Jeg trengte et miljøskifte fra den gamle fotballjobben og ønsker å kjenne på mer ansvar, så når muligheten her på NTG og TIL2020 dukket opp var jeg ikke vanskelig å be. Jeg synes det er veldig interessant å trene jentene og føler jeg kan bidra godt for å skolere de til å ta det neste steget og det er mange spennende spillere på laget. Det er et godt team både på rekrutt og A-lag, noe som gjør samarbeidet enkelt. Vi har daglige møter om både spillerne, spillestil og for å planlegge veien videre» sier Christer om den nye jobben.

Hvilke målsettinger har rekruttlagene denne sesongen?

«Vi har en felles målsetting om å rykke opp til nasjonal serie i 2.divisjon og komme så langt som mulig i J19 NM. I tillegg så har vi en klar målsetting om å kunne utvikle flere spillere til å komme seg opp i A-stallen»

Sportssjef i TIL 2020 Jonas Johansen sier følgende om å få Christer på plass: «Det er veldig bra å få Christer på plass. Han har erfaring som spiller og er tidligere NTG-elev og har dermed erfaring med den hverdagen som rekruttjentene våre har. Christer passer bra inn i vår profil med folk som er glad i å arbeide og tørr å ta ansvar. I tillegg har han relevant erfaring, både gjennom det fotballfaglige og studiehverdagen hans.»

Annonse: