VI FARGELEGGER ROMSSA ARENA ROSA I VÅRE NYE TREDJEDRAKTER!

 

I oktober skal også vi i TIL2020 farge Romssa Arena rosa med våre nye tredjedrakter som vi har designet i samarbeid med Kreftforeningen. Vi skal kjempe to kamper gjennom oktober, både for vår mulighet til opprykk og for brystkreftforeningen. Brystkreft er en av de hyppigste krefttypene som rammer kvinner hele verden over og oktober er en måned hvor fokuset på sykdommen er ekstra stort. Kreftforeningen maler landet vårt rosa for å rette fokus og vise solidaritet ovenfor de kvinnene og mennene som rammes.

I år fyller aksjonen 25 år og fokuset under årets aksjon rettes mot forskningen som gjøres på feltet. Takket være forskningen som er blitt gjort gjennom alle år, så er muligheten for å overleve og leve et godt liv etter brystkreft mye bedre. Denne kampen skal vi fortsette å kjempe og bidra til at enda flere kan få best mulig prognoser i kampen mot kreften.

Som damelag i en av de øverste divisjonene i norsk fotball, har vi et samfunnsansvar og ønsker å øke synligheten og spre budskapet for denne viktige aksjonen som gjøres landet rundt. Drakten vil bli brukt i både i de kommende kampene våre, både på hjemmebane og bortebane. Første kampen i sluttspillet borte mot Kolbotn, vil være første anledning til å se draktene i aksjon.

Vi ønsker å rette en stor takk til Kreftforeningen både lokalt og sentralt som har vært med på prosessen med å utvikle draktene.

I tillegg en stor takk til Select Norge som har bidratt til at draktene har blitt en realitet.

I etterkant av kampanjen vil draktene bli lagt ut for salg, hvor alle inntektene går til kreftforeningen.

Spørsmål angående draktene og saken kan sendes til kommunikasjonsansvarlig – Kathrine Larsen:

kathrine@til2020.no

90751161

Annonse: