Viktig kamp på Alfheim og serieåpning i 2. divisjon

Sandra Simonsen og resten av laget er klar til å reise seg etter sist helgs nedtur i Bærum. Foto: Pål Jakobsen

Sist oppdatert: 02. mai 2022 Skrevet av: Pål

 

Den som elsker fotball får dobbel dose fra TIL 2020 i helga. Søndag kommer KIL/Hemne på besøk til Alfheim – lørdag serieåpner vårt 2. divisjonslag mot Bossekop/Alta.

KIL/Hemne har hatt en nesten helt lik seriestart som oss. Det ligger derfor an til en tett og underholdende på kamp på Alfheim søndag klokken 13:00. Våre rekrutter har hatt en solid oppkjøring. Mot BUL/Alta forventes en tett kamp på Fløyabanen lørdag klokken 14:00.

Fokus på angrepsspill

– Vi har hatt særlig fokus på angreps- og gjenvinningsspillet vårt denne uka. Selv om seriestarten har vært god, er det ingen grunn til å legge skjul på at vi må bli skarpere i motstanderens boks og omsette sjansene vi produserer, sier A-lagstrener Øyvind Tjelde Haga.

På Alfheim skal de reise seg fra sist helgs nedtur i Bærum, og håper riktig mange finner veien til tribunen. I både norsk, nordisk og internasjonal fotball øker tilskuertallet i damefotballen veldig – fordi publikum erfarer at det spilles underholdende fotball på høyt nivå.

– Vi skal fortsette å spille vår type fotball, som kjennetegnes med offensiv villighet og høy intensitet i alle faser av spillet, sier Tjelde Haga.

Du kjøper digital billett til kampen her

Åpning i 2. divisjon

Oppvarmingen til søndagens kamp, skjer på Fløya arena lørdag klokken 14:00. Da kommer Bossekop/Alta på besøk for å møte vårt rekruttlag.

– Det skal bli skikkelig godt og komme i gang med sesong. Jentene gleder seg veldig! Vi har trent godt gjennom hele vinteren og hatt gode treningskamper, sier trener Edvard Vassmyr.

Han har en ung og ambisiøs spillergruppe. De forventer en 2. divisjon med høyt nivå.

– Det er sterke motstandere, og vi ser frem til mange fine kamper, sier Vassmyr.